Selecteer een pagina
Hoe Famke Louise de marketingkoningin van 2020 werd
Het optreden van Famke Louise bij de talkshow Jinek heeft veel los gemaakt in Nederland. In eerste instantie veel kritiek, maar het vervolg op haar actie had niemand zien aankomen. Lees hier hoe Famke (nu al) de marketingkoningin van 2020 werd.
Haar optreden bij Jinek heeft aardig wat losgemaakt in Nederland. Alle meningen over Famke daargelaten: haar hashtag #ikdoenietmeermee was misschien niet de meest briljante actie. Maar ze is wel de persoon die miljoenen Nederlanders, waaronder vooral jongeren, kan beïnvloeden. In eerste instantie was dit precies de angst van iedere kijker: hoe zullen haar volgers zich gaan gedragen na het horen van haar #ikdoenietmeermee actie?

Maar het effect van deze avond verliep anders dan wij allemaal hadden gedacht. Mede dankzij Diederik Gommers, die wel degelijk de goede bedoeling in de actie zag. En daar kwam de échte marketeer Diederik omhoog: hij ging in gesprek met Famke. Én haar achterban, want binnen enkele dagen had Gommers een eigen Instagram account aangemaakt waar inmiddels al een viertal foto’s op staan. En de grootste klapper van alles: Diederik heeft ruim 250.000 volgers en heeft zo zijn doel bereikt: de jongere doelgroep bereiken op een manier die hen aanspreekt.

Famke Louise heeft de marketingwereld een grote les geleerd. De marketingkoningin van 2020!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een keertje thee drinken?

06-21685232

info@studiomoosmarketing.nl

Wil je meer weten?

Over mij
Blog

 

Let's connect

Stuur een berichtje

×