Selecteer een pagina

Hi, ik ben Marcia

Vaak zie ik dat ondernemers maar al te graag iets willen doen aan hun online zichtbaarheid. Tegelijkertijd weten ze vaak niet waar te beginnen en wat er precies nodig is om de online concurrentie te lijf te gaan. Daar weet ik gelukkig wel raad mee!

Ik neem je graag mee in mijn denkwijze en help je stap voor stap vooruit. Naarmate we actief bezig zijn met je social media kanalen, zul je zien dat de juiste aandacht de juiste resultaten gaat geven. Daar wil je tenslotte naartoe!

Daarnaast kan ik mijn hart volledig kwijt in het ontwerpen van gebruiksvriendelijke websites. Veel ondernemers kiezen er in eerste instantie voor om hun website zelf te bouwen met een online websitemaker. Toch komen ze er na een tijdje achter dat dit niet écht is wat je wilt. Ik verhuis je website naar WordPress en herschrijf je teksten, zodat Google jouw website in de spotlights zet.

Ook komt het nog wel eens voor dat ondernemers geen website hebben. Een leuke uitdaging waarbij we je website helemaal from scratch gaan opbouwen, hoe tof!

 

“Ik neem je mee in mijn denkwijze en help je stap voor stap vooruit.”

Waar word ik blij van?

Na mijn werk kan ik goed tot rust komen met een wandeling in het bos of het lezen van een goed boek. Verder ben ik geregeld bezig met interieur en kook en proef ik maar al te graag van het bourgondische leven.

Ik werk met 3 belangrijke waarden..

1

Vertrouwen. Hebben we een afspraak? Dan doe ik er alles aan om dit waar te maken. Bedenk je je later nog iets? Laat me het gerust weten, dan pak ik het met plezier voor je op.

2

Contact. Ik heb nauw contact met mijn klanten en ben in principe altijd bereikbaar. Ik houd van open en eerlijke communicatie; dat staat voor mij garant voor een fijne samenwerking!

3

Flexibiliteit. Ik pas me snel aan en help je ook graag met extra marketing werkzaamheden. Denk hierbij aan het maken van nieuwsbrieven, het schrijven van teksten etc.

 

Kopje koffie drinken?

×