Selecteer een pagina

Website laten bouwen

Vergroot je online zichtbaarheid met een professionele website

Het vergroten van je online zichtbaarheid begint met een goede website. De realisatie hiervan kost nu eenmaal veel tijd: zeker als je er zelf niet in thuis bent. Als ondernemer besteed je deze tijd waarschijnlijk liever aan iets anders. Daarom is het uitbesteden van een nieuwe website een hele verstandige keuze.  Ik doe het namelijk met ontzettend veel plezier én voor een mooie prijs.

9

Origineel design

9

Domeinnaam .com/.nl

9

CMS met menu's en pagina's

9

Geoptimaliseerd voor alle devices

9

Contactformulieren

9

Vaste prijs, geen extra kosten

Ik regel alles van A tot Z

Wat je ook bedenkt, ik kan het maken. Het werkt simpel. Jij legt al je wensen aan mij voor, dan vertaal ik deze naar een resultaatgerichte website. De klantreis staat hierbij centraal. Je wil natuurlijk dat bezoekers zonder enige problemen het antwoord op hun vraag of probleem kunnen vinden.

Daarnaast wil het oog ook wat. Ik garandeer je een professioneel design waarin jouw doel duidelijk naar voren komt. Zo zal de bezoeker eerder overgaan tot het invullen van een formulier, of het aanvragen van informatie. En dat is wat je wilt!

Jouw investering

Prijzen

Ik bied verschillende pakketten aan die variëren in het aantal pagina’s, feedbackrondes en extra functies. Zit jouw ideale pakket er niet tussen? Neem gerust contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden op maat.

Op alle bovenstaande pakketten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Referenties

Klaar om je bedrijf in de spotlights te zetten?

Plan dan via mijn digitale agenda een vrijblijvende kennismaking in. Ik spreek je graag!

Klaar om je bedrijf in de spotlights te zetten?

Plan dan via mijn digitale agenda een vrijblijvende kennismaking in. Ik spreek je graag!

×